Base-A col·labora amb diverses entitats que treballen en projectes de cooperació i  desenvolupament dels països del Sud.

Dins l’àmbit de la cooperació i la formació, realitzem activitats en matèries relacionades amb l’edificació, la rehabilitació i l’urbanisme; des del punt de vista del desenvolupament sostenible i participatiu.

Bolivia, Equador, Índia, Marroc, Nepal i Senegal són els països on hem cooperat fins ara. Actualment són vigents els projectes de Nepal i Senegal.

Cooperació Local

Hem format part de la transformació de la Parròquia Santa Anna, del Raval a Barcelona, en un menjador social que inclou bugaderia i espai per la higiene personal, un espai pensat per facilitar la vida a aquella gent que es troba sense llar.

Oferim assessorament en projectes de construcció i direcció d’obra per tal d’aconseguir la major sostenibilitat ambiental, social i econòmica.

Tallers

Base-A treballa en l’àmbit de l’arquitectura responsable des del punt de vista del desenvolupament sostenible i participatiu.

Realitzem tallers i activitats educatives per a totes les edats, al voltant de l’arquitectura, l’urbanisme i la bioconstrucció.

Combinant l’experimentació empírica i l’observació reflexiva, oferim la nostra col·laboració a les escoles, centres de formació professional, casals infantils, esplais, museus, centres culturals, entre d’altres.

Tallers

Actualment no estan disponibles.