Uneix-te a l’equip d’arquitectura i ajuda en la realització del projecte arquitectònic.

Si t’uneixes a l’equip pots tenir l’opció de viatjar a terreny.

Uneix-te a l’equip de finançament i ajuda en la recerca de finançament tant públic com privat perquè el projecte es pugui desenvolupar.

Uneix-te a l’equip de comunicació i ajuda’ns a difondre el projecte a través de les xarxes socials realitzant també contingut gràfic.

Uneix-te a l’equip de projecte social i ajuda’ns a desenvolupar el projecte a nivell social.

Si t’uneixes a l’equip pots tenir l’opció de viatjar a terreny.

EXPERIÈNCIES

Espectacular sentir i veure com la suma d’energies, de necessitats, d’il·lusions i de persones implicades fan possible la construcció d’un equipament amb tants pocs recursos.

Irme de voluntario a Senegal no solo me ha ofrecido mi primera experiencia de una dirección de obra, con lo que eso ha supuesto para mí profesionalmente, si no que también he tenido la oportunidad de conocer Senegal y su gente desde dentro, formando parte de una familia y aprendiendo cada vez más sobre una cultura y una tradición tan diferente a la nuestra.

BaseA m’ha ofert l’oportunitat de fer una investigació sociològica d’abandonament escolar al Senegal, aprendre a gestionar projectes de cooperació al desenvolupament i comprendre en profunditat la realitat social senegalesa.

“non gogoa, han zangoa”, proverbi vasc.

Amb aquest projecte he pogut aplicar coneixements adquirits al llarg de la carrera, experimentar, conèixer i viure la cultura local, aprendre i participar en totes les fases que conformen aquesta obra arquitectònica, però sobretot, crear grans vincles amb la a gent que vetllarà per fer possible la construcció del nou Lycée de Niaga.

Hem anat a cooperar a un lloc on cooperar es el seu lema de vida!

Fer cooperació al Nepal ha estat una experiència que m’ha canviat la vida: m’ha fet ser més conscient globalment, m’ha fet conèixer la cultura nepalesa -tant diferent a la nostra- i m’ha fet gaudir del caliu humà nepalès i del seu ritme de vida relaxat.
En quant a l’arquitectura, m’ha fet descobrir la riquesa de les construccions Newar, tot coneixent els sistemes anti-sísmics tradicionals, l’estructura de les seves cases amb espais interiors indiferenciats i les cuines sense ventilació.
Tot plegat fa que continuï enganxada al Nepal, treballant per una arquitectura més saludable.